KONTAKT

[email protected]

+421 903 488 669


Facebook
   Instagram

RODINNÉ STOLÁRSTVO s.r.o.
Jána Ondruša 2795/15A
Stupava 900 31
e-mail: [email protected]

IČO: 52 955 141
DIČ: 2121257787
IČ DPH: SK2121257787


Provozovna / sklad:
Maďarskosvodínska cesta 1452
943 54 Svodín

Napište nám - jsme tu pro vás!

PODPORUJETE ORIGINÁL - jsme přímý výrobce

NATUR ARTEM® není jen obyčejným prodejcem přírodních produktů; je to inovativní výrobce, který zodpovědně přistupuje k výrobě svých výrobků. Značka je hluboce zapojená do každého kroku procesu – od výběru surovin až po finální zpracovaní. Důraz na detail a kvalitu je cítit v každém produktu, který opustí naše výrobní linky.


Využívaním lokálních zdrojů a udržitelných metod sběru NATUR ARTEM zabezpečuje, že každý produkt je nejen efektivní, ale také šetrný k životnímu prostředí. Společnost stojí za svou filozofií transparentnosti a čestnosti vůči zákazníkovi, co zaručuje, že každý výrobek je pravý a bezpečný.


Podpora NATUR ARTEM® znamená podporu značky, která aktivně přispívá k zlepšovaní přírodních produktů a propaguje zodpovědný přístup k výrobě. Tím, že si vyberete NATUR ARTEM®, nejen že získáte kvalitu a pravost, ale i podpoříte firmy, které se zasazují o etické podnikaní a ochranu přírodních zdrojů.

Máte otázky? Prečtěte si naše FAQ!

Dřevěné mapy světa jsou ručně vyrobené z vícerých vrstev topolového překližkového dřeva. Každá mapa obsahuje vygravírované názvy zemí, měst, hranic a států. Jsou vytvořené s vícevrstvovým 3D designem a mají hloubku od 3 do 18 mm. Kompas je také vyrobený z topolové překližky.

Názvy měst a států jsou vygravírované ve více jazycích. Mezi dostupné jazyky patří angličtina, italština. V případě že máte zájem o jinou jazykovou verzi, kontaktujte nás.

Dřevěné mapy jsou dostupné v různých barevných odstínech: teak, ořech, dub, kaštan, šedá, přírodní a originální kombinace vícero barev s názvem Industrial.

Čas potřebný na zpracování objednávky a jej vyexpedováni ze skladu je cca 1 pracovní den. V případě objednávky výrobku, který není skladem je to cca 5 pracovních dní.  Dopravce garantuje dodaní přibližně 2-5* pracovních dní ode dne přijetí objednávky.

Všechny naše produkty jsou dodávané dopravci GLS nebo Zásilkovnou.

Hned jakmile bude váš produkt odeslaný, dostanete kód na sledováni zásilky.

Ano! Pokud změníte názor do 24 hodin od zadaní objednávky, pošlete nám e-mail na adresu [email protected]. Naši pracovníci vám odpovědí co nejdříve.

POZNÁMKA: Objednávky, které už byly zabalené a odeslané, není možné změnit nebo zrušit.

Pokud chcete vrátit, nebo vyměnit produkt je nejlepší nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu na adrese: [email protected]

Prosím, v e-maile nezapomeňte uvést:

  • Číslo vaší objednávky
  • Důvod vrácení
  • Podrobné fotografie problému
  • Fotografie obalového materiálu v případě poškození

Naše mapa hodnověrně zobrazuje svět, avšak kvůli velkosti nejsou vyobrazené některé malé státy a drobné ostrovy. Některé z vyobrazených ostrovů jsou větší, jako v reálné míře.

Dřevo nese ve své struktuře svůj vlastní příběh, a proto nenajdete dvě stejné časti dřeviny. Tato vlastnost dřeva je však výhodou, protože právě jemné odchylky v struktuře a barvě dodávají dřevěným výrobkům tu pravou jedinečnost.

Príklad zarovnania
poctivost
POCTIVOST
z poctivého přírodního dřeva
Príklad zarovnania
Láska
LÁSKA
vyrobeno s láskou
Príklad zarovnania
Láska
KVALITA
kvalitní ruční práce
Príklad zarovnania
zdravie
ZDRAVÍ
zdraví nezávadné materiály